Jongste telg Radio Aalsmeer in finale Jeugdjournaal presentatiewedstrijd

Meer dan 400 kandidaten hadden zich aangemeld voor de NOS Jeugdjournaal Presentatiewedstrijd. Zij stuurden allemaal een filmpje in, maar helaas kunnen slechts 20 kandidaten doordringen naar de finale op 31 mei aanstaande in Beeld en Geluid in Hilversum.

Eén van finalisten is Jasper Leegwater, leerling van basisschool Samen Een in Aalsmeer en daarnaast is Jasper met zijn 12 (!) jaar de jongste medewerker bij Radio Aalsmeer met een eigen programma op de donderdagavond tussen 19.00 en 20.00 uur: Jasper.FM.

De jury bestaande uit presentatrice Milouska, oud-presentatrice van het Jeugdjournaal Marga van Praag en de winnares van vorig jaar, Heleen Lok, zal op vrijdag 1 juni a.s. bekend maken wie de winnaar is geworden en op zaterdag 2 juni zal hij of zij uiteindelijk samen met Milouska de uitzending mogen verzorgen. De inzending van Jasper Leegwater is te zien via de site van het NOS Jeugdjournaal en vervolgens doorklikken naar: finalisten presentatiewedstrijd bekend of klik gewoon hier. Overigens is deze ook leuk om te zien/horen!

Gepubliceerd: 12 mei 2012

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×