Oosterbad en Talk of the Town in Cultureel Magazine

Zaterdag 5 mei is Piet Boom, voorzitter van het bestuur van het Natuurbad ‘Het Oosterbad’, te gast in het Cultureel Magazine tussen 13.00 en 14.00 uur. Hij zal vertellen over de opening van het bad op 12 mei a.s. en de nieuwe badjuffrouw Loekie Brommer-Lucassen. Zij is de dochter van de inmiddels overleden badjuffrouw  Mw. Lucassen die jarenlang het Oosterbad heeft gerund. Loekie heeft een deel van haar  jeugd liggen het Oosterbad en is dus weer op het oude nest  teruggekeerd.
Tevens is in deze uitzending een bijna vaste gast aanwezig: Theodore van Houten die meer informatie zal geven over de komende Talk of the Town in de Oude Veiling.

Al 83 jaar ligt aan de Mr. Jac. Takkade in Aalsmeer Oost “Het Oosterbad”. Een uniek zwembad in ons land. Een zwembad dat door veel enthousiaste mensen in stand wordt gehouden en waar in de zomer door jong en oud heerlijk wordt gezwommen. Je kunt er zwemles krijgen; je zwemt buiten in natuurlijk chloorvrij water; het heeft een groot terras met een peuterbad en je kunt er allerlei versnaperingen kopen.

De Rabobank Regio Schiphol houdt  binnenkort een B(L) oeiende ledenbank actie.

De leden van de bank mogen dan stemmen op  een Stichting of Vereniging uit de regio. “Het  Oosterbad” is er één  van. Iedere stem op “Het Oosterbad” levert het zwembad  € 25,00 op en dat geld komt  uit het Rabobank Cooperatiefonds. Het kost u dus geen geld, alleen uw  stem.

Het in stand houden van het zwembad kost  geld en daarom ben ik blij dat de Rabobank “Het Oosterbad” heeft uitgekozen om  mee te doen met hun ledenbankactie. De actie gaat binnenkort van start, u kunt  in de periode van maandag 7 mei 2012 tot en met vrijdag 8 juni 2012 uw stem  uitbrengen op “Het  Oosterbad.”

Verdere informatie op:

de website van de bank  www.regioschiphol.rabobank.nl
facebook:  www.rabobank.nl/raboschiphol
Twitter: @raboschiphol    https:/twitter.com/#!/raboschiphol

Gepubliceerd: 5 mei 2012

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×