Radio Aalsmeer blikt terug op bewonersavond Schiphol

In een extra ingelaste aflevering van het programma Stamtafel Aalsmeer blikt Radio Aalsmeer donderdag 3 mei 2012 gedurende drie uur terug op de bijeenkomst van woensdag 25 april in de Crown Business Studio’s voor de bewoners van Aalsmeer, Amstelveen en Uithoorn met als onderwerp Schiphol.
Tussen 19.00 en 22.00 uur zullen de presentaties van Hans Alders, het gezicht van de Tafel van Alders en Jasper Daams van de Luchtverkeerleiding Nederland alsmede het debat onder leiding van oud NOS presentatrice Wouke van Scherrenburg in hun geheel worden uitgezonden. Ook de redactie van Stamtafel Aalsmeer levert een eigen bijdrage met interviews met bezoekers, raadsleden en wethouders.
Radio Aalsmeer is in de gemeente Aalsmeer te beluisteren via de kabel 99.00 MHz en de ether 105.9 MHz. Buiten Aalsmeer luisteren kan via de livestream www.aalsmeer.nl. Het programma wordt gedurende vier weken bewaard en in die periode blijft terugluisteren mogelijk.

Gepubliceerd: 29 april 2012

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×