Rode Kruis en WV Nieuwe Meer in Cultureel Magazine

Zaterdag 9 juni ontvangt presentatrice Joke Wegman twee gasten in het Cultureel Magazine.
Als eerste komt Dick Overkleeft van het Aalsmeerse Rode Kruis aan het woord. In het tweede deel van het programma is Daan Schiff aan de beurt. Hij zal meer vertellen over 100 jaar Watersportvereniging Nieuwe Meer en de tentoonstelling “Schuitje Varen” in de Watertoren. Het Cultureel Magazine is elke zaterdag te beluisteren van 13.00 tot 14.00 uur.

Direct na het nieuws van 13.00 uur zal Dick Overkleeft niet alleen  algemene informatie geven over het Rode Kruis afdeling Aalsmeer. Hij zal ook een oproep doen om collectanten te werven voor de komende collecte voor het Rode Kruis. Meer informatie over het Rode Kruis vindt u hier.

De ’tweede helft’ van het programma zal in het teken staan van 100 jaar Watersportvereniging Nieuwe Meer. Daan Schiff  zal uitgebreid ingaan op het 100 jarige bestaan en ook meer informatie  geven over de tentoonstelling “Schuitje varen” welke te zien is in de  Watertoren van Aalsmeer.

Gepubliceerd: 7 juni 2012

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×