Philip Paar op bezoek bij Cultureel Magazine

Op zaterdag 16 juni a.s. bezoekt zanger Philip Paar de studio van Radio Aalsmeer. Hij zal tussen 13.00 en 14.00 uur te gast zijn in het Cultureel Magazine.

Paar zingt in zijn theaterprogramma “Tour de Toon” liedjes van de bekende Nederlandse cabaretier Toon Hermans. De Aalsmeerder volgde zanglessen aan het Conservatorium van Amsterdam en won diverse muziekprijzen, waaronder de Conamus-award. Over een paar weken treedt Paar op in de Haagse Schouwburg, maar is deze zaterdag dus de hoofdgast in het culturele programma van Radio Aalsmeer, dat gepresenteerd wordt door Joke Wegman.

Meer over “Tour de Toon vindt u hier.

In ‘Tour de Toon’ brengt zanger Philip Paar een vrolijke tour de chant voor het voetlicht met de onvergetelijke muziek van Toon Hermans. De liefhebbers van Toon kunnen met dit programma hun hart ophalen. Ondersteund door een zesmans orkest, met daarin een keur van de beste Nederlandse musici, neemt Philip Paar het publiek mee op een heerlijke muzikale reis langs de mooiste én grappigste liedjes van de grootste Nederlandse artiest van de vorige eeuw: Toon! ‘Tour de Toon’ is een theaterprogramma waarin de blije, warme sfeer én de humor van Toon weer eens ‘ouderwets’ gevoeld kunnen worden. Want de muziek van Toon Hermans is van een tijdloze kwaliteit en zeggingskracht. Philip: “De liedjes van Toon doen vanzelf hun werk. Ik hoef ze alleen maar te zingen en ze komen door hun sterke en prachtige teksten en melodieën vanzelf tot leven”. “Dat ik er zo nu en dan een grapje tussendoor maak, is dat omdat ik ’t niet laten kan. Maar Toon is en blijft totaal uniek. Er is dus geen haar op m’n hoofd die eraan denkt om hem te imiteren!”.

Gepubliceerd: 15 juni 2012

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×