Verleden en heden in Halte Zwarteweg

Op donderdag 21 juni 2012 vanaf 14.00 uur staan de volgende onderwerpen uitgebreid in de schijnwerpers: een interview met twee Jannen over de (sport)historie bij Radio Aalsmeer, een interview met schadetaxateur Joop Vermeulen waarbij met name de scheepvaart aan bod komt, een interview met Hans Beumer van de Voedselbank en ganzenjager Reinier van Elderen.

Er worden zoveel ganzen afgeschoten dat er een overschot is en deze afgeschoten ganzen worden aangeboden aan de Voedselbank. Verder staat ook de cliënt van de maand weer in schijnwerpers en ook de traditionele columns ontbreken niet. Dit alles wordt afgewisseld met muziek.

Halte Zwarteweg is een programma bij Radio Aalsmeer verzorgd door mensen met een lichamelijke beperking. Zij kunnen als beste vertellen waar hun knelpunten zitten. Halte Zwarteweg is gestart op donderdag 17 juni 2010 en is sindsdien een programma voor eenieder in Kudelstaart en Aalsmeer maar speciaal voor gehandicapten en minder validen. In dit programma worden de luisteraars geïnformeerd over het wel en wee van hun medemens in de ruimste zin van het woord.

Het programma Halte Zwarteweg wordt uitgezonden tussen 14.00 en 16.00 uur bij Radio Aalsmeer en wordt op donderdag 28 juni 2012 nog een keer op dezelfde tijden herhaald. Radio Aalsmeer is te beluisteren via de kabel (99.0 MHz) en de ether (105.9 MHz) en via de livestream www.radioaalsmeer.nl. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 19 juni 2012

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×