Storing uitzending Raadsvergadering

In verband met een storing in een zogenaamd omvormkastje in het gemeentehuis is het niet mogelijk gebleken de Raadsvergaderingen van donderdag 12 juli jongstleden uit te zenden. Dit omvormkastje is nodig om digitale gegevens om te zetten in analoge gegevens en daarna kunnen deze gegevens pas doorgegeven worden naar de studio.

Een computerstoring in het gemeentehuis heeft er echter voor gezorgd, dat het omvormkastje buiten werking is getreden en een tweede kastje was niet voorhanden. Begin komende week zal een nieuw kastje worden geleverd en daarna zullen de gegevens alsnog doorgestuurd worden naar de rubriek “uitzending gemist”‘ zodat terugluisteren vanaf dat moment weer mogelijk is. Uiteraard houden wij u op de hoogte. Met excuses voor het ongemak.

Gepubliceerd: 15 juli 2012

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×