VVD-ers Treur en Van Rijn in Aalsmeer Actueel

Aalsmeer Actueel, het programma voor actualiteiten en (politieke) achtergronden, ontvangt zaterdag 15 september de VVD-ers Teun Treur en Robbert van Rijn. Met hen zal gesproken worden over de verkiezingen van 12 september jl., Fokker, de openstelling van avondverkoop en andere zaken die ter tafel komen.

Aalsmeer Actueel wordt wekelijks uitgezonden op zaterdag van 12.00 – 13.00 uur op Radio Aalsmeer.

Zaterdag 22 september is de inmiddels oud-burgemeester Pieter Litjens de speciale gast in Aalsmeer Actueel. Met hem zal natuurlijk teruggekeken worden op de afgelopen verkiezingen en zijn eerste week als lid van de nieuwe Tweede Kamer.

Gepubliceerd: 14 september 2012

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×