Laatste Raad burgemeester Litjens

Donderdagavond 13 september zal Radio Aalsmeer de laatste Beraad en Raad (raadsvergadering) van onze huidige burgemeester Pieter Litjens live uitzenden. Litjes vertrekt naar de landelijke politiek en zal door de verkiezingsoverwinning van de VVD een plek in de Tweede Kamer in gaan nemen namens de partij van lijsttrekker Mark Rutten.

De laatste bijeenkomst voor het zomerreces van Beraad en Raad kon niet worden uitgezonden vanwege een technische storing in een speciaal kastje waarmee het digitale signaal naar analoog wordt overgezet. Inmiddels is er een nieuw kastje in het gemeentehuis aangebracht, zodat donderdag 13 september vanaf 20.00 uur weer geluisterd kan worden naar Beraad en Raad en uiteraard het afscheid van onze burgervader Litjens.

Gepubliceerd: 13 september 2012

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×