A Music Night Out in Cultureel Magazine

Op zaterdag 3 november aanstaande wordt de regio Aalsmeer getrakteerd op een muzikaal avondje verwennen: A Music Night Out. Dit jaar is het thema “Classic meets Rock” gekozen. De licht klassieke uitvoeringen van een groot orkest, gecombineerd met bekende pop/rock nummers van o.a. Queen en Michael Jackson garanderen een fantastische avond uit. In het Cultureel Magazine van zaterdag 20 oktober is Marco Lesmeister te gast bij Joke Wegman om meer over dit evenement in de Crown studio’s in Aalsmeer te vertellen.

Het Cultureel Magazine wordt iedere zaterdag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 13.00 – 14.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

A Music Night Out is een combinatie van licht klassieke muziek, rock en popmuziek, een prachtig theater, schitterend geluid en licht en heerlijk eten en drinken geeft u de mogelijkheid om ontspannen van een heerlijke muzikale avond uit te genieten.Het is een evenement waarin zowel klassieke muziek door een groot harmonie orkest als rock en popmuziek door gitaristen en een rockband ten gehore worden gebracht.

In de middag (vanaf 14:30 uur) wordt een extra voorstelling gegeven voor vrijwilligers, zorgverleners en zorgbehoevenden, die voor de helft van het geld kunnen komen kijken dankzij sponsoring door het bedrijfsleven.

Voor meer informatie klik hier.

Gepubliceerd: 18 oktober 2012

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×