Halte Zwarteweg blikt terug op kunstmanifestatie

In Halte Zwarteweg van donderdag 18 oktober aanstaande wordt met een aantal kunstenaars teruggeblikt op de expositie bij Jovar Kunstencentrum aan de Aalsmeerderweg. Cliënt van de maand is dit keer Libbe Pol en de gebruikelijke columns ontbreken ook dit keer niet en dit alles zal worden afgewisseld door muziek. Het programma Halte Zwarteweg wordt uitgezonden tussen 14.00 en 16.00 uur bij Radio Aalsmeer en wordt op donderdag 25 oktober nog een keer herhaald, ook weer tussen 14.00 en 16.00 uur. Radio Aalsmeer is te beluisteren via de kabel (99.0 MHz) en de ether (105.9 MHz) en via de livestream www.radioaalsmeer.nl. Terugluisteren kan via Uitzending Gemist.

Halte Zwarteweg is een programma bij Radio Aalsmeer verzorgd door mensen met een lichamelijke beperking. Zij kunnen als beste vertellen waar hun knelpunten zitten. Halte Zwarteweg is gestart op 17 juni 2010 en is sindsdien een programma voor eenieder in Kudelstaart en Aalsmeer maar speciaal voor gehandicapten en minder validen. In dit programma worden de luisteraars geïnformeerd over het wel en wee van hun medemens in de ruimste zin van het woord.

Gepubliceerd: 17 oktober 2012

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×