Dragnet ondersteunt actie: Radiohead naar het VUmc

Een groep vrienden van de ernstig zieke Jennifer is een actie begonnen om haar favoriete band naar het VU Medisch Centrum te krijgen. En het is bepaald niet de minste band die de vrienden van Jennifer proberen over te halen op ziekenbezoek te komen. Radiohead moet, als het even kan, een bezoekje brengen aan de ernstig zieke Amsterdamse.

Jennifer lijdt aan systemische lupus erythematodes (SLE), een zeldzame auto-immuunziekte. Door deze ziekte ligt ze geregeld in het ziekenhuis, waardoor ze in het verleden al twee optredens van Radiohead miste. Ook het komende optreden, op 14 oktober a.s. in de Ziggo Dome, lijkt nu aan haar neus voorbij te gaan. Een groep vrienden van Jennifer hoopt nu echter met een actie de Britse bandleden zover te krijgen om een bezoekje te brengen aan het VUmc, waar Jennifer momenteel verblijft.

Vanaf 15.00 uur is de muziekvideo van de band elk uur al te horen op Radio Aalsmeer en op maandagvanavond 8 oktober vanaf 20.00 uur wordt er in een speciale uitzending van Dragnet hier uiteraard aandacht aan besteed. Een aantal vrienden van Jennifer komen naar de studio om het verhaal te doen. Wilt u deze actie ook ondersteunen klik dan op http://www.itneverhurtstohelp.com en share dit op Facebook, Twitter of plaats het waar dan ook.

Dragnet wordt elke maandag uitgezonden op Radio Aalsmeer van 20.00 tot 00.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 8 oktober 2012

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×