Waarnemend burgemeester in Aalsmeer Actueel

Aalsmeer Actueel, het programma voor Aalsmeerse actualiteiten en (politieke) achtergronden, ontvangt zaterdag 6 oktober waarnemend burgemeester Theo van Eijk. De presentatoren zullen de kersverse burgervader o.a. vragen naar zijn eerste ervaringen in de gemeente.
Aalsmeer Actueel wordt wekelijks uitgezonden op zaterdag van 12.00 – 13.00 uur op Radio Aalsmeer.

Helaas is de raadsvergadering van donderdagavond 4 oktober jl. niet rechtstreeks uitgezonden. In verband met technische problemen in het gemeentehuis, lukte het niet de raadsvergadering live in de huiskamer te brengen. Inmiddels wordt er hard getracht ”uitzending gemist” alsnog aan de praat te krijgen m.b.v. ter plaatse gemaakte bandopnamen. We hopen de opnamen z.s.m. ter beschikking te kunnen stellen via uitzending gemist.

Theodoor (Theo) van Eijk is geboren op 18 december 1953 en is een CDA-politicus.
In 1994 werd hij lid van de deelgemeenteraad van de Rotterdamse deelgemeente Hoek van Holland en daarnaast was hij vanaf 1998 lid van het dagelijks bestuur van die deelgemeente. Van 2002 tot 2007 was hij daar deelgemeentevoorzitter. Tevens was hij vanaf 2002 parttime adviseur bij organisatieadviesbureau Eijkenduin.

Vanaf september 2007 tot en met 31 december 2010 was Van Eijk burgemeester van de Noord-Hollandse gemeente Medemblik. Vanaf 1 januari 2011 was hij waarnemend burgemeester van de nieuwe gemeente Medemblik, die ontstaan is door de fusie van Medemblik met Andijk en Wervershoof. Op 1 juli 2011 werd hij opgevolgd door Frank Streng.

Op 1 januari 2012 fuseerden de gemeenten Anna Paulowna, Niedorp, Wieringen en Wieringermeer tot de gemeente Hollands Kroon. Vanaf die datum was Van Eijk daar waarnemend burgemeester. In september van dat jaar werd hij opgevolgd door Jaap Nawijn. En nu is Van Eijk dus per 21 september 2012  jl. benoemd tot waarnemend burgemeester van Aalsmeer.

Gepubliceerd: 5 oktober 2012

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×