Sneeuwwitje opent theaterseizoen

Vrijdagavond 19 oktober jl. opende de Stichting Crown Theater Aalsmeer het tweede theaterseizoen met de sprookjesachtige balletvoorstelling Sneeuwwitje en de zeven dwergen. Radio Aalsmeer was bij deze seizoensopening aanwezig! Dirk Box en Patricia Vogels maakten de voorstelling mee en interviewde o.a. het publiek (w.o. enkele kinderen), Peter van Eick (directeur van Crown Theater), burgemeester van Eijk en Marc Krone die het verhaal rond om de show vertelde.
De interviews worden uitgezonden op zaterdag 20 oktober vanaf 14.00 uur in het programma Sportivi-tijd. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

 

Het was vrijdagavond een prachtige avond met een mooie voorstelling. Voor een volle zaal werd de balletvoorstelling Sneeuwwitje gespeeld en gedanst. Zowel jong als oud vonden het prachtig en Radio Aalsmeer was er bij! Leuke interviews opgenomen met de nieuwste aanwinst van Radio Aalsmeer: een prachtige opnamemicrofoon.

De voorstelling Sneeuwwitje en de zeven dwergen is geschikt voor iedereen van zes jaar en ouder. Verteller Marc Krone en het Ballet van het Nationaal Opera- en Ballettheater van Kharkiv nemen het publiek in dit beroemde sprookje van de gebroeders Grimm mee naar een land hier ver vandaan. Nadat de koningin is gestorven, besluit de koning te hertrouwen. De stiefmoeder van Sneeuwwitje blijkt behalve mooi ook stinkend jaloers. Ze maakt Sneeuwwitje het leven behoorlijk zuur. Sneeuwwitje moet vluchten, en wat er dán gebeurt… Voor meer informatie klik hier.

Gepubliceerd: 20 oktober 2012 om 10:05 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×