Bonnie komt op de radio spelen

Als je als presentatrice van een lokaal radioprogramma een bekende Nederlander tegen het lijf loopt en deze ook nog eens in je eigen gemeente woont, wat doe je dan? Juist, dan vraag je of deze BN-er aan je programma wil meewerken. En dat is precies wat Joke Wegman deed toen zij onlangs mede-Aalsmeerder Bonnie St. Clair tegen kwam. Dit resulteerde in de volgende afspraak: zondag 28 oktober a.s. tussen 13.00 en 14.00 uur komt Bonnie op Radio Aalsmeer spelen in “W op Zondag”. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Wegman hoefde niet lang na te denken toen zij toevallig in contact kwam met de Aalsmeerse BN-er en vroeg of zij zin had samen met haar “plaatjes te draaien” op de lokale omroep. Uiteindelijk kwam het tot een afspraak om gezamenlijk het programma “W op zondag” samen te stellen en te presenteren. St. Clair zal acht favoriete ‘plaatjes’ uitzoeken en daar het e.e.a. bij vertellen. Ook Wegman zal net zoveel nummers uitzoeken en zo de duo-presentatie vervolmaken.

“W op zondag” wordt elke zondag uitgezonden op Radio Aalsmeer van 13.00 – 14.00 uur via de ether op 105.9 FM en via de kabel op 99.0 FM. Radio Aalsmeer is ook te beluisteren via internet: www.radioaalsmeer.nl

Gepubliceerd: 22 oktober 2012

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×