CDA-er Overbeek in Aalsmeer Actueel

Op zaterdag 20 oktober a.s. is het CDA te gast in Aalsmeer Actueel. Deze week zit aan tafel de heer Jaap Overbeek. Met hem zal o.a. gesproken worden over het Visiedocument “Centrumgebied” Aalsmeer (sportcomplexen VVA en RKAV), het onderwerp dat op de agenda staat van de vergadering van 1 november a.s.. Ook de Begrotingsraad van donderdag 8 november zal zeker ter sprake gebracht worden. En dit is slechts een greep uit een groot aanbod.  Ook de vragen die u als luisteraar telefonisch stelt worden door de Aalsmeerse politicus besproken.

Aalsmeer Actueel wordt wekelijks uitgezonden op zaterdag van 12.00 – 13.00 uur op Radio Aalsmeer. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 25 oktober 2012

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×