Theodore van Houten in Cultureel Magazine

Zondag 28 oktober a.s. zijn in de inmiddels traditionele “Talk of the Town” twee personen te gast: keramiste Anneke Harting en verzamelaar van foto’s en documenten, kenner van Aalsmeer en de regio bij uitstek, Wim Roodenburg. In De Oude Veiling begint zondag om 15.30 uur een nieuwe reeks gespreksshows onder leiding van Theodore van Houten.
Aanstaande zaterdag is Talk of the Town-presentator Theodore van Houten vanaf 13.00 uur te gast bij Joke Wegman in het programma “Cultureel Magazine”. Hij zal een voorbeschouwing geven op de show van zondag. Daarnaast zal Van Houten meer vertellen over zijn nieuwste plan met betrekking tot de oorlog in Aalsmeer. Dit project is speciaal bestemd voor leerlingen van groep 8  in het basisonderwijs.

Het Cultureel Magazine wordt iedere zaterdag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 13.00 – 14.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 25 oktober 2012

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×