Win kaarten voor concert Soundsation

Na onder andere optredens tijdens Korendag in Aalsmeer en Korendag in het Amsterdamse Paradiso geeft het Aalsmeerse Popkoor Soundsation zaterdag 17 en zondag 18 november 2012 hun eerste echte, eigen concert in de Open Hof kerk in Aalsmeer.  Tijdens hun concert met het thema “This is Soundsation” willen de koorleden liefhebbers laten kennismaken met hun koor. En daarvoor wordt alles uit de kast getrokken: nieuwe liedjes, kleding, een groot decor en filmpjes tussen de liederen door. De koorleden Laila en Wim schuiven bij Radio Aalsmeer aan tafel op zaterdag 10 november 2012 in het programma “Sportivi-tijd”. Tussen 15.00 en 16.00 uur zullen zij bij gastpresentatrice Denise  meer vertellen over dit concert. Natuurlijk wordt er ook al een nummer uit het repertoire gedraaid en maken de luisteraars van Radio Aalsmeer bovendien kans om dit nummer live te horen tijdens het concert op zondagmiddag 18 november 2012. Eenmalig worden er namelijk twee kaarten beschikbaar gesteld. Klik hier voor meer informatie over Soundsation.

Sportivi-tijd wordt iedere zaterdag en zondag tussen 14.00 en 17.00 uur uitgezonden op Radio Aalsmeer. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 7 november 2012

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×