Wethouder Van der Hoeven in Aalsmeer Actueel

Op zaterdag 1 december a.s. is Aalsmeerse Belangen-wethouder Gertjan van der Hoeven te gast in Aalsmeer Actueel, het actualiteitenprogramma van Radio Aalsmeer. Van der Hoeven heeft in zijn portefeuille o.a. ruimtelijke orde, vrije tijd en recreatie en toerisme. Met hem zal  gesproken worden over diverse actuele (politieke) zaken, zoals de cultuurnota, de Burgemeester Kasteleinweg, bestemmingsplannen en vergunningen. Ook de vragen die u als luisteraar telefonisch stelt, worden door de Aalsmeerse politicus besproken.

Aalsmeer Actueel wordt wekelijks uitgezonden op zaterdag van 12.00 – 13.00 uur op Radio Aalsmeer. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 28 november 2012

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×