AB in Aalsmeer Actueel

Op zaterdag 8 december is de plaatselijke politieke partij Aalsmeerse Belangen (AB) te gast in het actualiteitenprogramma “Aalsmeer Actueel”. Deze week zitten aan tafel de AB-fractieleden Helma Persoon en Jop Kluis. Met beide fractie-assistenten zal o.a. gesproken worden over de laatste politieke issues.  Zo zal ongetwijfeld het verkeersplan ter sprake gebracht worden. En dit is slechts een greep uit een groot aanbod. Ook de vragen die u als luisteraar telefonisch stelt, worden door de Aalsmeerse politici besproken.

Aalsmeer Actueel wordt wekelijks uitgezonden op zaterdag van 12.00 – 13.00 uur op Radio Aalsmeer. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 6 december 2012

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×