Burgemeester te gast in Halte Zwarteweg

Halte Zwarteweg is een programma bij Radio Aalsmeer verzorgd door mensen met een lichamelijke beperking. In de uitzending van donderdag 20 december aanstaande komt waarnemend burgemeester Theo van Eijk uitgebreid aan het woord. Paulien Voorn van Heliomare heeft desgevraagd heel veel verteld over het Afasiecentrum en Rinus Zuidervaart brengt de training van mensen met een niet aangeboren hersenletsel ter sprake. Verder komt organist Johan Vos, hij bespeelt het Vollebregtorgel in de St. Urbanuskerk in Ouderkerk aan de Amstel, uitgebreid in de schijnwerpers te staan. De gebruikelijke columns ontbreken ook deze maand niet en dit alles zal worden afgewisseld door muziek.

Op de foto: Rudolf (links) en Sander (rechts) in gesprek met waarnemend burgemeester Theo van Eijk.

Het programma Halte Zwarteweg wordt uitgezonden op donderdag 20 december tussen 14.00 en 16.00 uur bij Radio Aalsmeer en wordt op donderdag 27 december nog een keer herhaald, ook weer tussen 14.00 en 16.00 uur.  Terugluisteren van het programma kan via Uitzending Gemist.

Halte Zwarteweg is een programma bij Radio Aalsmeer verzorgd door mensen met een lichamelijke beperking. Zij kunnen als beste vertellen waar hun knelpunten zitten. Halte Zwarteweg is gestart op 17 juni 2010 en is sindsdien een programma voor eenieder in Kudelstaart en Aalsmeer, maar speciaal voor gehandicapten en minder validen. In dit programma worden de luisteraars geïnformeerd over het wel en wee van hun medemens in de ruimste zin van het woord.

Gepubliceerd: 14 december 2012 om 19:05 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×