Open brief van CDA aan KCA in Aalsmeer Actueel

Op zaterdag 15 december is het CDA te gast in het actualiteitenprogramma “Aalsmeer Actueel”. Deze week zitten aan tafel de CDA-fractieleden Eppo Buskermolen en Jaap Overbeek. Met hen zullen de actuele Aalsmeerse poltieke issues besproken worden zoals de nota Jeugd en Gezin, de herinnrichting van de Burgemeester Kasteleinweg (N201) en het Masterplan Vrouwentroost. Zeker zal ook de open brief, die het CDA gestuurd heeft naar de KCA, ter sprake gebracht worden. En dit is slechts een greep uit een groot aanbod. Ook de vragen die u als luisteraar telefonisch stelt, worden door de Aalsmeerse politici besproken.

Aalsmeer Actueel wordt wekelijks uitgezonden op zaterdag van 12.00 – 13.00 uur op Radio Aalsmeer. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 13 december 2012

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×