Duurzaam groen, 't Trefpuntje en meer in Halte Zwarteweg

Halte Zwarteweg is een programma bij Radio Aalsmeer verzorgd door mensen met een lichamelijke beperking. Voorafgaand aan het programma Halte Zwarteweg neemt Kees E. de luisteraar muzikaal mee tussen één en twee. In de uitzending van donderdag 24 januari wordt aandacht besteed aan de navolgende onderwerpen: Stichting Kledingbank Amstelland, Dierentehuis Amstelveen gaat voor duurzaam groen, de activiteiten bij ’t Trefpuntje met betrekking tot een weekendje weg tot en met een vakantie in Bulgarije voor gegadigden uit het hele land, de belevenissen van Anouk met haar hulphond en cliënt van de maand is Hans Vink. De gebruikelijke columns ontbreken ook deze maand niet en dit alles zal worden afgewisseld door muziek.

Het programma Halte Zwarteweg wordt uitgezonden op donderdag 24 januari tussen 14.00 en 16.00 uur bij Radio Aalsmeer en wordt op donderdag 31 januari nog een keer herhaald, ook weer tussen 14.00 en 16.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via Uitzending Gemist.Halte Zwarteweg is een programma bij Radio Aalsmeer verzorgd door mensen met een lichamelijke beperking. Zij kunnen als beste vertellen waar hun knelpunten zitten. Halte Zwarteweg is gestart op 17 juni 2010 en is sindsdien een programma voor eenieder in Kudelstaart en Aalsmeer, maar speciaal voor gehandicapten en minder validen. In dit programma worden de luisteraars geïnformeerd over het wel en wee van hun medemens in de ruimste zin van het woord.

Gepubliceerd: 22 januari 2013

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×