Schilderijen en verhalen in Cultureel Magazine

Zaterdag 19 januari ontvangt presentatrice Joke Wegman weer een aantal gasten in het Cultureel Magazine. Allereerst komt Geraldine Bontekoe van Pulchri / Startwarehouse aan het woord over een speciale overzichtstentoonstelling van kunstenaar George Lampe. Van 19 januari t/m 10 februari 2013 is er een expositie ingericht over het werk en leven van Lampe in de prachtige Mesdagzaal van Pulchri Studio in Den Haag.

Daarna zal ook Rick Moorman te beluisteren zijn in het Cultureel Magazine. Hij is één van de heren uit de LULverhalen: een hilarische cabareteske tegenhanger van alle Gesluierde- Hormoon- Vagina- en Overgangs-monologen. Onder leiding van Howard Komproe vertellen diverse heren de meest absurde LULverhalen. Uit een poel van talrijke grote namen uit de vaderlandse cabaretscène en even klinkende namen van radio, televisie, entertainment en politiek wordt elke avond een bijzondere LULverhalen-avond. Moorman zal een tipje van de sluier oplichten. De LULverhalen zijn te beluisteren in het Crown Theater in Aalsmeer.
Het Cultureel Magazine wordt iedere zaterdag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 13.00 – 14.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 18 januari 2013

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×