Ook in 2013 volop cultuur in Aalsmeer

Aanstaande zaterdag 12 januari staan er twee gasten centraal in het Cultureel Magazine. Direct om 13.00 zal Bob van den Heuvel uitgebreid in gaan op zijn “Bobtheather”. ‘Exclusief bij Bob’ is een intiem theater in The Club van 7Street in Studio’s Aalsmeer, waar u bijzondere voorstellingen kunt zien.
 
Mogelijk gaat Joke ook na 14.00 uur nog door met een interview met Lucie de Lange over de musical de Jantjes. Deze voorstelling is op 15 en 16 januari a.s. te zien in Crown Theater Aalsmeer. Houd de radio in de gaten!Rond 13.30 uur is de microfoon voor Martin Spaargaren. Hij zal samen met presentatrice Joke Wegman het nieuwe programma doorlopen van Cultureel Café Bacchus dat sinds 1992 bestaat en gevestigd is aan de Gerberastraat in Aalsmeer. Het is een particulier initiatief om cultuur ook binnen de gemeentegrenzen te kunnen vinden en wordt gerund door vrijwilligers, met culturele activiteiten zoals: discussie- en literaire avonden
 
Het Cultureel Magazine wordt iedere zaterdag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 13.00 – 14.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 11 januari 2013

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×