Boeket Expresse gaat het toneel op

De Rijsenhoutse toneelvereniging Rijzenspelers brengt binnenkort een nieuw toneelstuk. Op 5, 6 en 13 april vertolkt de toneelgroep ‘Liefde half om half’ van de Engelse toneelschrijven Alan Ayckbourn. In deze komedie komen drie echtparen tegen dank en wil met elkaar in contact. Ayckbourn geeft de toeschouwers een kijk op het huwelijksleven en onze verwachtingen daarvan.

Arjo Lanser is één van de hoofdrolspelers in het stuk. Op woensdag 20 februari vanaf 13.15 uur spreekt Denise van Vliet met Arjo over het toneelstuk en zijn rol daarin. Om in de toneelsferen te blijven, wordt later dit uur een hoorspel uitgezonden. Een hoorspel is een drama waarbij uitsluitend gebruik wordt gemaakt van geluid. Wat te horen is in het hoorspel is slechts gespeeld. Het is dus niet echt gebeurd.

Boeket Expresse wordt iedere werkdag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 13.00 – 18.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 17 maart 2013 om 0:01 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×