Een sportief rondje Kudelstaart in Boeket Expresse

De Supporters Verenging Kudelstaart heeft een wedstrijd uitgeloofd. Alle sportverenigingen in Kudelstaart konden een project indienen waarvoor zij graag sponsorgeld ontvangen. Maandagavond 25 maart wordt er bekend gemaakt welke drie projecten winnen. Elk winnend project ontvangt 2500 euro. Hans de Groot is secretaris van Supporters Vereniging Kudelstaart. Maandag 25 maart  spreekt Denise van Vliet in het programma Boeket Expresse met hem over deze wedstrijd. Dit zal voorafgaand aan de bekendmaking vanaf ongeveer 17.30 uur gebeuren.

De volgende dag, dinsdag 26 maart, tussen 16.00 en 17.00 uur komt Denise nog even terug op de wedstrijd. Dan hoort u uiteraard welke projecten er hebben gewonnen.

Boeket Expresse wordt iedere werkdag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 13.00 – 18.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 23 maart 2013

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×