Jazz en baby's in Cultureel Magazine

Katelijne van Otterloo is een overtuigende jazz zangeres met groot improvisatievermogen en onderscheidende performance. Een personality die met veel gemak en beeldend zingt. Deze charmante zangeres staat samen met haar duo, trio of band garant voor een spannend,  swingend en soms ook ontroerend samenspel en is zaterdag 16 maart a.s. te gast in het Cultureel Magazine.
Maar ook aandacht voor de allerkleinsten onder ons. Presentatrice Joke Wegman zal namelijk in gesprek gaan met Hubert-Jan van Hubeek over de zgn. Baby-concerten op zondag 17 maart a.s. Beide concerten zullen te bewonderen zijn in het Crown Theater Aalsmeer.

Het Cultureel Magazine wordt iedere zaterdag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 13.00 – 14.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Katelijne van Otterloo is uitgegroeid tot een van de betere jazz zangeressen van Nederland met een bijzondere en eigenwijze performance en vele succesvolle optredens. Door niemand minder dan Europe’s First lady of Jazz, Rita Reys, wordt Kateljne aangeprezen als jazz zangeres die haar vak verstaat. Met talenten als Michiel Buursen op piano, Bas van Otterloo op bas, Arno van Nieuwenhuize op drums en Wolf Martini op gitaar, is zij te zien op de meest uiteenlopende podia. Een spannend en muzikaal team dat bestaat uit bijzonder getalenteerde mensen die elkaar telkens weer blijven boeien en uitdagen in de muziek, waardoor het publiek, van welke aard dan ook, steeds weer door Katelijne en haar ’team’ wordt verrast door enthousiasme, energie, kwaliteit en originaliteit. Zie ook hier.

Baby-concerten
Voor de allerkleinsten van 4 tot 15 maanden is er nu een unieke belevenis: Baby- concerten. Het Crown Theater is klaar voor de nieuwe generatie theaterliefhebbers!
In de veilige aanwezigheid van hun ouders/verzorgers zijn de theaterbaby’s het stralende middelpunt in een spel van licht, kleur en muziek. In een halfuur durend programma verkennen ze een wereld vol Bach en Mozart, nieuw gecomponeerde liedjes, melodieën en soundscapes waarin natuurgeluiden een centrale rol spelen.
De Babyconcerten zijn een initiatief van Matilde Castro, die met Luistergoed – muziek- centrum voor baby’s – een nieuwe norm zet in de muzikale oriëntatie voor baby’s.

Op 17 maart zullen overdag 3 concerten worden gegeven. Bij ieder concert kunnen 20 baby’s met ouder op het podium een unieke belevenis meemaken. Binnenkort wordt bekend gemaakt hoe je deze unieke plaatsen kunt bemachtigen. Mocht je niet tot de gelukkige winnaars behoren of bekijk je liever het concert vanuit de zaal dan is het alsnog een mooi schouwspel om te beleven. Door de vele mooie muziekstukken en subtielen lichteffecten is het een prachtige belevenis voor jou en je baby. Zie ook hier.

Gepubliceerd: 13 maart 2013

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×