Alles over de broedende slechtvalken in Gewoon Dimitri!

De Aalsmeerse watertoren is tijdelijk even gesloten. Geen publiek te bekennen dus. Maar dit betekent niet dat er helemaal niemand aanwezig is. Er bevinden zich namelijk broedende slechtvalken in de toren. Zoals ieder jaar heeft Werkgroep Slechtvalk Aalsmeer weer een mooi broedplekje gemaakt voor deze vogels. Via http://www.slechtvalkaalsmeer.nl/ is te volgen hoe deze slechtvalken zich klaarmaken voor de lente.

Maandag 11 maart tussen 18.45 en 19.45 uur is Herman Scholten, voorzitter van Werkgroep Slechtvalk Aalsmeer, tijdens het programma Gewoon Dimitri!  te gast in de studio. Hij spreekt met Denise van Vliet over de Aalsmeerse slechtvalken en hun broedplaats met prachtig uitzicht.

Gewoon Dimitri! wordt iedere maandag en vrijdag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 18.00 – 20.uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 9 maart 2013

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×