Margo Rijerkerk te gast in Boeket Expresse

Uit eigen ervaring weet ze hoe verrijkend het is om vrijwilligerswerk te doen. Ze deed vrijwilligerswerk in onder meer Italië, Ecuador en Nederland. Maar Margo Rijerkerk belandde uiteindelijk in ons kleine Aalsmeer, als medewerkster van de Vrijwilligerscentrale Amstelland. Met haar Elevator Pitch over wat zij tijdens haar werk doet, won Margo in 2012 de Landelijke Pitch Award Upgrade Welzijn.

Maandag 11 maart tussen 15.00 en 16.00 uur is Margo te gast in Boeket Expresse. Denise van Vliet spreekt met haar over haar passie voor vrijwilligerswerk, Vrijwilligerscentrale Amstelland en Nederlands grootste vrijwilligersactie ‘Nldoet’.

Heb je vragen voor Margo die je graag gesteld hoort worden tijdens de uitzending? Twitter je vragen naar Denise via @denisevanv.

Boeket Expresse wordt iedere werkdag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 13.00 – 18.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 9 maart 2013

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×