Boeket Expresse verdiept zich in de Boekenweek

Hij staat alweer voor de deur: de jaarlijkse Boekenweek. Van zaterdag 16 maart tot en met zaterdag 24 maart gaan Nederlandse boekhandels en bibliotheken aan de slag met het thema ‘Gouden tijden, zwarte bladzijden’.
Natuurlijk is het ook in Aalsmeer Boekenweek. Maandag 11 maart spreekt Denise van Vliet met Corrie de Boer (Amstelland Bibliotheken) over het thema van de Boekenweek en de lezing van Tommy Wieringa die de bibliotheek, in samenwerking met KCA en Boekhuis Aalsmeer, in het kader van de Boekenweek organiseert. Het interview vindt plaats rond 13:45 uur.

Boeket Expresse wordt iedere werkdag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 13.00 – 18.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 9 maart 2013

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×