Muziek en spiritualiteit in Cultureel Magazine

Zaterdag 9 maart zijn er twee gasten in het Cultureel Magazine op Radio Aalsmeer.
Zo heeft presentatrice Joke Wegman een telefonisch interview met Marcel van de Vorst. Hij is accordeonist bij het trio Caramba. Caramba begeleidt Joris Linssen in het theaterconcert “Licht”. Linssen en Caramba doen op donderdag 14 maart Crown Theater Aalsmeer aan.Live in de studio is Martin Spaargaren. Met hem gaat het Cultureel Magazine op de spirituele toer. Vanaf 13 maart a.s. geeft Martin een cursus moderne spiritualiteit in Bacchus en daarover wil Joke alles weten.

Het Cultureel Magazine wordt iedere zaterdag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 13.00 – 14.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

In het theaterconcert “Licht” worden vrolijke meezingers en stampende drankliederen afgewisseld met wonderschone ballades. Nederlandstalig met een latin randje. Dit alles aaneengesmeed door de autobiografische verhalen van Joris, die zich kwetsbaarder toont dan ooit.

Het eerdere programma Vuur werd enthousiast ontvangen door publiek en pers en betekende de definitieve doorbraak van Joris Linssen als zanger. De Caramba’s imponeer- den met live optredens bij De Wereld Draait Door, Kunststof TV en Paul de Leeuw.

Gepubliceerd: 8 maart 2013

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×