Pim Wessels in Boeket Expresse

Hij schitterde op het witte doek in Radeloos en vertolkte in de populaire tienerserie SpangaS de rol van Rudolf. Op de planken stond hij al eens in musicals als Doornroosje en Pietje Bell. Momenteel is Pim Wessels één van de hoofdrolspelers in de interactieve musical Lover of Loser.  Deze, op het boek van Carry Slee gebaseerde, musical doet vrijdagavond 8 maart het Aalsmeerse Crown Theater aan. Denise van Vliet spreekt vrijdag 8 maart vanaf 14.30 uur met deze jonge ster over het interactieve karakter van de musical en Pim’s rol daarin als Mees.

Boeket Expresse wordt iedere werkdag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 13.00 – 18.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 7 maart 2013

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×