Nieuwe studio in gebruik genomen

Zaterdag 27 april om 9.00 uur viel het kinderprogramma “Nou en!?” de eer toe om als eerste een live programma te verzorgen vanuit de nieuwe radiostudio in de Crown Business Studio’s in Aalsmeer. Na een aantal dagen (en nachten) hard werken, is het de technici van de lokale omroep gelukt alles op tijd werkend te krijgen. Hierdoor is er geen minuut uitzending verloren gegaan. Een ware topprestatie!

Ongeveer 4 weken geleden is de verbouwing van een voormalige winkelruimte in de Crown Business Studio’s gestart. Binnen dit korte tijdsbestek is er enorm veel werk verricht. Allereerst is er door het bouwbedrijf van Crown een prachtige ruimte gecreëerd in de hal van het complex. Tevens is er een schitterend nieuw radiomeubel op maat gemaakt door specialisten Arie en Kees van der Schilden. Daarna zijn de technici, allemaal vrijwilligers van de lokale omroep, aan het werk gegaan. Binnen een zeer korte periode is een super mooie studio neergezet. Zonder dat de omroep maar één minuut uitzending hoefde te missen, is afgelopen zaterdag de eerste uitzending gestart. Voor sommige programmamakers misschien wat onwennig in het begin, maar al snel zal Radio Aalsmeer weer als vanouds klinken!

Helaas bleek halverwege de zaterdagmiddag een computerstoring wat roet in het eten te gooien. Er kon geen muziek meer worden afgespeeld met de computer, maar alleen ‘ouderwets’ met de cd-spelers bleef er toch muziek te beluisteren. Diezelfde technici zijn vervolgens weer aan de slag gegaan dit probleem op te lossen…

(zie ook hier)

Gepubliceerd: 27 april 2013

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×