Slechtvalkendrama in Boeket Expresse

Tijdens de eerste uitzending van Boeket Expresse (maandag 29 april) vanuit de nieuwe Radio Aalsmeer-studio in de Crown Business Studios zien we een oude bekende terug. Herman Scholten (voorzitter Werkgroep Slechtvalk Aalsmeer) komt vertellen over de ontwikkelingen rondom slechtvalken Youngster, Sleggie en indringster Sidonia. Denise van Vliet spreekt tussen 17.00 en 18.00 uur met Herman over de onverwachte situatie die de indringster teweeg bracht.
Daarnaast hoort u tussen 13.00 en 17.00 weer het laatste en belangrijkste nieuws uit Aalsmeer en omgeving. Natuurlijk wordt u ook bijgepraat over de activiteiten op Koninginnedag en de activiteiten op 4 en 5 mei bij u in de buurt.

Boeket Expresse wordt iedere werkdag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 13.00 – 18.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 29 april 2013

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×