Boeket Expresse in onderwijs en koningssferen

Jongeren met het Syndroom van Down kunnen niet meedraaien in de maatschappij? Daar is niets van waar! Twintiger Arjan van Dijk heeft twee banen, waarvan één als hulpconciërge bij vmbo-school Wellantcollege de Groenstrook in Aalsmeer. Hij schuift op maandag 6 mei aan tijdens het programma Boeket Expresse. Denise van Vliet spreekt tussen 13.00 en 14.00 met hem over zijn werk als hulpconciërge en de weg daar naartoe.

Ook na dit interview blijft Boeket Expresse in de onderwijssferen. Tussen 16.00 en 17.00 hoort u een interview met Milou Schoonemann. Deze jonge docente geeft les bij middelbare school Wellantcollege de Westplas MAVO in Aalsmeer. Op haar website houdt ze de belevenissen van haar leven als docent bij. Vanaf aanstaande week gaat ze ook wekelijks een column voor dichtbij.nl schrijven.

Natuurlijk wordt u ook weer bijgepraat over het laatste nieuws en activiteiten in Aalsmeer. Dit gebeurt tussen 14.00 en 16.00 uur. Boeket Expresse wordt feestelijk afgesloten met muziek volgens een actueel thema. Willem Alexander is al bijna een week koning en hij heeft zijn eerste publieke optreden achter de rug. Tijd dus voor muziek rondom het thema ‘koning’ en ‘oranje’. Suggesties voor platen kunt u twitteren naar @RA_Denise.

Boeket Expresse wordt iedere werkdag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 13.00 – 18.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 5 mei 2013

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×