SamenLoop voor Hoop in Dragnet

De SamenLoop voor Hoop is een 24-uurs wandelevenement in estafettevorm. Gedurende deze 24 uur zullen teams van tien tot vijftien (meer of minder mag natuurlijk ook) personen een speciaal uitgezet parcours wandelen of hardlopen. De SamenLoop voor Hoop is letterlijk en figuurlijk een evenement van hoop. Centraal staan de survivors, de (ex)kankerpatiënten. Zij zijn de eregasten en worden gedurende deze twee dagen in de watten gelegd. Leef mee, Loop mee, Samen Sterk tegen Kanker.

Op 1 en 2 juni 2013 vindt in het stadshart van Amstelveen de derde editie van deze loop plaats voor KWF Kankerbestrijding. Kijk voor meer info op www.amstelveen.samenloopvoorhoop.nl  of ga naar de facebookpagina en like deze www.facebook.com/Samenloopvoorhoopamstelveen.

Maandagavond 13 mei tussen 21.00 en 23.00 uur in het programma Dragnet, is er uitgebreid aandacht voor dit mooie initiatief.

Dragnet wordt iedere maandag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 20.00 – 24.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 13 mei 2013

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×