Stop Kindermisbruik

Donderdagavond 16 mei jl. stond Radio Aalsmeer onverwacht in het teken van een veiling voor “Stop Kindermisbruik“. Vanaf 19.30 uur liet programmamaker Kees Regter interviews horen welke waren opgenomen tijdens “Borrel Aalsmeer“. Dit netwerkplatform wordt elke 2de donderdag van de maand in de Crown Business Studios gehouden met de bedoeling zoveel mogelijk ondernemers in Aalsmeer en omstreken met elkaar te verbinden.

Organisatoren Ingrid Claasen en Eveline van Daal openden de borrel die geheel in het teken stond van een veiling voor ”Stop Kindermisbruik”, een stichting die prostitutie van kinderen tot 18 jaar, waar ook ter wereld, wil voorkomen en bestrijden. Dirk Box heeft namens Radio Aalsmeer de hele avond interviews opgenomen met o.a. Joamy van Maanen van de organisatie “Stop Kindermisbruik”. Echter doordat om 20.00 uur rechtstreeks overgeschakeld moest worden naar het gemeentehuis voor de raadsvergadering, kon de opbrengst van de veiling niet vermeld worden in de uitzending. De avond leverde een mooi bedrag op van maar liefst 2372,65 euro. Meer informatie kunt u hier vinden.

Wilt u de uitzending terugluisteren, kijk dan op uitzending gemist (Non-stop muziek tussen 19.00-20.00 uur).

Gepubliceerd: 17 mei 2013

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×