Uiteenlopende onderwerpen in Halte Zwarteweg

Halte Zwarteweg is een programma bij Radio Aalsmeer verzorgd door mensen met een lichamelijke beperking. Zij kunnen als beste vertellen waar hun knelpunten zitten. Halte Zwarteweg is gestart op 17 juni 2010 en is sindsdien een programma voor eenieder in Kudelstaart en Aalsmeer maar speciaal voor gehandicapten en minder validen. In dit programma worden de luisteraars geïnformeerd over het wel en wee van hun medemens in de ruimste zin van het woord.

Voorafgaand aan het programma Halte Zwarteweg neemt Kees E. de luisteraar een uurtje muzikaal mee tussen één en twee. In de uitzending van donderdag 27 juni 2013 wordt aandacht besteed aan de navolgende onderwerpen: interview met hoefsmid Jasper Metsemaker, een interview met hondentrimster Bianca en een interview met de oprichter van het één jaar geleden opgestarte Medisch Centrum Amstelveen en ook een interview met Denise van Vliet, studente aan de School voor Journalistiek mag niet onvermeld blijven.. De gebruikelijke columns ontbreken ook deze maand niet en dit alles zal worden afgewisseld door muziek.

Het programma Halte Zwarteweg wordt donderdag 27 juni uitgezonden tussen 14.00 en 16.00 uur en wordt op donderdag 4 juli  2013 nog een keer herhaald, ook weer tussen 14.00 en 16.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 25 juni 2013

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×