Aalsmeerse activiteiten en nieuws in Boeket Expresse

Anders dan tijdens de speciale zomeruitzendingen in juli is Denise van Vliet, net als vorige week maandag, ook maandag 12 augustus weer gewoon tot 18.00 uur van de partij. Nu de speciale zomeruitzendingen voorbij zijn, hoort u zoals gebruikelijk weer het nieuws uit Aalsmeer en omgeving, de activiteitenagenda en de bioscoopagenda voorbij komen. In de uitzending van deze week wordt extra aandacht besteedt aan het Aalsmeerse dansevenement Summer Dance dat zaterdag 17 augustus a.s. plaatsvindt.

Boeket Expresse wordt iedere werkdag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 13.00 – 18.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 11 augustus 2013

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×