Laatste uitzending Denise met gastpresentator Alexandr

Maandag 19 augustus hoort u Denise van Vliet voorlopig voor het laatst uit uw speakers komen. In verband met haar studie zal zij straks namelijk niet meer de maandagmiddag van Boeket Expresse presenteren.Natuurlijk hoort u wat u gewend bent van de maandagmiddag: het nieuws uit Aalsmeer en omgeving, de activiteitenagenda en de bioscoopagenda. In verband met deze laatste uitzending wordt ook teruggeblikt op eerdere uitzendingen.  Deze speciale uitzending is ook gastpresentator Alexandr Bal (6FM) van de partij. In juni was Alexandr ook al eens gastpresentator bij dit programma.

Boeket Expresse wordt iedere werkdag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 13.00 – 18.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 18 augustus 2013

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×