Drie nieuwe programma’s op Radio Aalsmeer

Op maandag 9 september a.s. start op Radio Aalsmeer het nieuwe radioseizoen. In de vakantieperiode hebben de medewerkers van de lokale omroep niet stil gezeten. Vanuit de nieuwe studio in de Crown Business Studio’s zullen in ieder geval drie nieuwe programma’s in de ether worden gebracht. Op maandagavond zullen maar liefst twee fonkelnieuwe programma’s te beluisteren zijn. Tussen 19.00 en 20.00 uur kunt u luisteren naar “Door de Mangel”. Een programma waarin wekelijks een bekende dan wel onbekende Aalsmeerder centraal staat. Met in de eerste uitzending AB-wethouder Gertjan van der Hoeven.
Direct aansluitend volgt het tweede nieuwe programma: “De Top 10 van…”. Wekelijks mag een willekeurige (on)bekende Aalsmeerder zijn of haar persoonlijke top 10 samenstellen en samen met Laurens van Kessel en Rinus van Itterzon deze nummers aan elkaar praten.
Twee dagen later start het programma “Woensdag Waanzin”, een programma voor en door de jeugd, met onderwerpen die hen zullen aanspreken. Elke woensdagavond  nemen Max, Sander en Kenneth het nieuws van de week door en is er ook tijd voor andere leuke onderwerpen. 

Door de Mangel

Op de maandagavond zullen m.i.v. 9 september twee fonkelnieuwe programma’s te beluisteren zijn. Tussen 19.00 en 20.00 uur kunt u luisteren naar “Door de Mangel”  (eerder aangekondigd onder de werktitel “Chain Reaction”). Een programma waarin wekelijks een bekende dan wel onbekende Aalsmeerder centraal staat. De presentatie zal in handen zijn van twee medewerkers van het eerste uur die weer zijn teruggekeerd op het Radio Aalsmeer-nest: broer en zus Elbert en Mylène Huijts. Zij zullen op luchtige wijze wekelijks live een gast in de studio “door de mangel” halen. Er zal geprobeerd worden een portret te schilderen van de betreffende persoon, waarna deze het stokje (volgens het bekende principe) doorgeeft aan een volgende Aalsmeerder. De gast stelt zelf de muziek samen en neemt een voorwerp mee naar de studio welke een belangrijke rol speelt/heeft gespeeld in zijn/haar leven. Het spits wordt op maandag 9 september afgebeten door AB-wethouder Gertjan van der Hoeven.  Kortom reden genoeg om te luisteren op maandagavond.
“Door de Mangel” wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

“De Top 10 van…”
Direct aansluitend volgt het tweede nieuwe programma: “De Top 10 van…”. Wekelijks mag een willekeurige (on)bekende Aalsmeerder zijn of haar persoonlijke top 10 samenstellen en samen met Laurens van Kessel en Rinus van Itterzon deze nummers aan elkaar praten. Uiteraard blijft er ook ruimte over om over andere zaken te praten. Aan het eind van het jaar worden al deze lijstjes samengevoegd tot de 10 populairste platen van dat jaar. De eerste samensteller van “De Top 10 van…” is Mike van der Laarse.
“De Top 10 van…” wordt iedere maandag uitgezonden van 20.00 – 21.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

“Woensdag Waanzin”
Twee dagen later start het programma “Woensdag Waanzin”, een programma voor en door de jeugd, met onderwerpen die hen zullen aanspreken. Elke woensdagavond  nemen Max, Sander en Kenneth het nieuws van de week en is er ook tijd voor andere leuke onderwerpen.  “Woensdag Waanzin” zal iedere woensdag op een spetterende manier de avond openen tussen 18.00 en 20.00 uur.

Gepubliceerd: 18 augustus 2013

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×