Droomboek in Halte Zwarteweg

Halte Zwarteweg is een programma bij Radio Aalsmeer verzorgd door mensen met een lichamelijke beperking. Zij kunnen als beste vertellen waar hun knelpunten zitten. Halte Zwarteweg is gestart op 17 juni 2010 en is sindsdien een programma voor eenieder in Kudelstaart en Aalsmeer maar speciaal voor gehandicapten en minder validen. In dit programma worden luisteraars geïnformeerd over het wel en wee van hun medemens in de ruimste zin van het woord.

In de uitzending van donderdag 29 augustus 2013 wordt aandacht besteed aan de navolgende onderwerpen: verslaggever Theo ging in gesprek met mevrouw Manon Slagter. Zij heeft medewerking verleend het Droomboek. Dit boek zal op donderdag 5 september 2013 aangeboden worden aan Koning Willem-Alexander. Ook het onderwerp fysiotherapie wordt behandeld en fysiotherapeute Nanda komt hierbij aan het woord. Verder wordt er aandacht geschonken aan het onderwerp vitale ouderen en de gebruikelijke columns van Rinus zullen ook dit keer niet ontbreken en het geheel wordt afgewisseld met muziek.

Het programma Halte Zwarteweg wordt uitgezonden tussen 14.00 en 16,00 uur bij Radio Aalsmeer en wordt donderdag 5 september 2013 nog een keer herhaald, ook weer tussen 14.00 en 16.00 uur. Radio Aalsmeer is te beluisteren via de kabel (99.0 MHz) en de ether (105.9 MHz) en via de livestream www.radioaalsmeer.nl. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 27 augustus 2013

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×