Wethouder door de mangel gehaald op Radio Aalsmeer

Maandag 9 september a.s. start op Radio Aalsmeer het nieuwe radioprogramma “Door de Mangel”. In dit fonkelnieuwe programma wordt wekelijks een (on)bekende Aalsmeerder aan de luisteraars voorgesteld en laat u kennismaken met zijn of haar muzieksmaak. Het spits wordt op maandag 9 september afgebeten door AB-wethouder Gertjan van der Hoeven.

“Door de mangel” wordt uitgezonden tussen 19.00 en 20.00 uur. De presentatie zal in handen zijn van twee medewerkers van het eerste uur die weer zijn teruggekeerd op het Radio Aalsmeer-nest: broer en zus Elbert en Mylène Huijts. Zij zullen op luchtige wijze wekelijks live een gast in de studio “door de mangel” halen. Er zal geprobeerd worden een portret te schilderen van de betreffende persoon, waarna deze het stokje (volgens het bekende principe) doorgeeft aan een volgende Aalsmeerder. De gast stelt zelf de muziek samen en neemt een voorwerp mee naar de studio welke een belangrijke rol speelt/heeft gespeeld in zijn of haar leven (zie foto). Wat heeft dit specifieke drumstel te maken met wethouder Van der Hoeven?

“Door de Mangel” wordt vanaf 9 september 2013 iedere maandag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 2 september 2013

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×