Filmregisseur Ton Okkerse in Halte Zwarteweg

Halte Zwarteweg is een programma bij Radio Aalsmeer verzorgd door mensen met een lichamelijke beperking. Zij kunnen als beste vertellen waar hun knelpunten zitten. Halte Zwarteweg is gestart op 17 juni 2010 en is sindsdien een programma voor eenieder in Kudelstaart en Aalsmeer maar speciaal voor gehandicapten en minder validen. In dit programma worden luisteraars geïnformeerd over het wel en wee van hun medemens in de ruimste zin van het woord.

Droomboek
In de uitzending van donderdag 19 september 2013 wordt aandacht besteed aan de navolgende onderwerpen: verslaggever Theo ging in gesprek met filmregisseur Ton Okkerse. Bij de Oostvaardersplassen is een documentaire gemaakt onder de titel “De nieuwe wildernis in Nederland” en dit is een prachtige documentaire geworden.. Ook is Theo op bezoek geweest bij een imker en dat leverde een mooie bijdrage op en dat geldt ook voor het bezoek dat ezelman Kees Tromp uit Aalsmeer bracht, samen met twee ezels, aan Heliomare, inderdaad aan de Zwarteweg.  Cliënt van de maand is dit keer Robert Taylor en ook hij heeft veel te vertellen. Verder ontbreken ook de gebruikelijke columns van Rinus niet ontbreken en het geheel wordt afgewisseld met muziek.

Het programma Halte Zwarteweg wordt uitgezonden tussen 14.00 en 16,00 uur bij Radio Aalsmeer en wordt donderdag 5 september 2013 nog een keer herhaald, ook weer tussen 14.00 en 16.00 uur. Radio Aalsmeer is te beluisteren via de kabel (99.0 MHz) en de ether (105.9 MHz) en via de livestream www.radioaalsmeer.nl. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 19 september 2013

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×