Open weekeinde bij Radio Aalsmeer

radioaalsmeer-ledscherm-animatieZaterdag 21 en zondag 22 september zullen de studiodeuren van Radio Aalsmeer geopend zijn voor het publiek. Terwijl voor de deur op het parkeerterrein van de Crown Business Studio’s de praalwagens tentoongesteld worden en ook het Theater het nieuwe theaterprogramma presenteert voor het komende seizoen, kunt u een kijkje komen nemen in de prachtige studio van de lokale omroep.

Het komende weekeinde zal in het teken Crown Theater het nieuwe theaterprogramma presenteert voor het komende seizoen, kunt u een kijkje komen nemen in de prachtige studio van de lokale omroep.

Het komende weekeinde zal in het teken staan van het Aalsmeerse bloemencorso. Radio Aalsmeer zal live verslag doen van de start van het corso. Als ‘s middags de praalwagens tentoongesteld worden op het parkeerterrein van de Crown Business studio’s, kunnen de bezoekers een kijkje nemen in de radiostudio, maar ook een plaatje aanvragen en zelf aankondigen. Ook zullen de fracties van het CDA, AB en Pact aanwezig zijn op zaterdag vanaf 12.00 uur. Iedereen kan op dat moment vragen stellen aan de Aalsmeerse politici, live in de studio, maar ook via de telefoon (0297-325858) of de mail (info@radioaalsmeer.nl).

Bonnie St. Claire
Ook zullen er op zondagmiddag artiesten, w.o. Bonnie St. Claire optreden op een podium en zal Radio Aalsmeer de optredens live op de radio brengen. Tenslotte zal er het gehele weekeinde aandacht worden besteed aan de kunstroute en komen op verschillende momenten diverse kunstenaars aan het woord.

Gepubliceerd: 19 september 2013

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×