Radioman Peter Maarsen in “Door de Mangel”

Het programma “Door de Mangel” op Radio Aalsmeer ontvangt aanstaande maandag de derde gast. In dit programma wordt wekelijks een (on)bekende Aalsmeerder aan de luisteraars voorgesteld en laat u kennismaken met zijn of haar muzieksmaak.

Maandag 16 september was gemeenteraadslid Helma Persoon te gast. Zij is flink ‘door de mangel’ gehaald in de uitzending  en heeft de luisteraars een klein inkijkje in haar privéleven gegeven. In de uitzending hebben we een nummer gehoord van Persoons eigen “Cadeauband” en zijn we te weten gekomen dat zij nog altijd woont in haar geboortehuis. Zij doet graag dingen die een doel hebben; zo maakt zij kladblokjes van oude enveloppen.

Peter Maarse derde gast in “Door de Mangel” op Radio Aalsmeer
In het programma maakte Helma Persoon tevens bekend wie zij heeft uitgekozen als volgende gast in “Door de Mangel”. In de aflevering van maandag 23 september a.s. is radioman Peter Maarsen te gast in het live-programma. De oud-medewerker van Radio Aalsmeer zal op luchtige wijze bevraagd worden en er wordt een portret geschilderd van dit ‘radiodier’. Daarna zal hij het stokje (volgens het bekende principe) doorgeven aan een volgende Aalsmeerder. Maarsen zal zelf de muziek samen stellen en neemt een voorwerp mee naar de studio welke een belangrijke rol speelt/heeft gespeeld in zijn leven (zie foto).

“Door de Mangel” wordt iedere maandag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 23 september 2013

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×