Oud-onderwijzeres Wil Jore in “Door de Mangel”

Het programma “Door de Mangel” op Radio Aalsmeer ontvangt maandag 30 september in de vierde uitzending opnieuw een Aalsmeerse gast. In dit programma wordt wekelijks een (on)bekende Aalsmeerder aan de luisteraars voorgesteld en laat u kennismaken met zijn of haar muzieksmaak.

Maandag 23 september was radiodier en oud-Radio Aalsmeer medewerker Peter Maarsen te gast.  In deze leuke en verrassende uitzending heeft de Radio Noord-Holland-presentator een kijkje in zijn privéleven gegeven en schoof onverwacht zijn oude radiomaat Wim Bartels ook aan tafel. Naast fragmenten uit de oude doos en zijn persoonlijke muziekkeuze, heeft Maarsen te kennen gegeven een fervent Twitteraar te zijn en telefoonangst te hebben.

Wil Jore vierde gast in “Door de Mangel” op Radio Aalsmeer
In het programma maakte Peter Maarsen ook bekend wie hij graag in de volgende uitzending als gast in “Door de Mangel” wil horen. In de aflevering van maandag 30 september a.s. is oud-onderwijzeres Wil Jore te gast in het live-programma. De voormalig basisschooljuffrouw zal op luchtige wijze bevraagd worden over o.a. haar inzet voor de Poolse inwoners van Aalsmeer. Kortom er wordt een portret geschilderd van deze oud-lerares. Daarna zal zij het stokje (volgens het bekende principe) doorgeven aan een volgende Aalsmeerder. Jore zal zelf de muziek samenstellen en neemt een voorwerp mee naar de studio welke een belangrijke rol speelt/heeft gespeeld in haar leven (zie foto).

“Door de Mangel” wordt iedere maandag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 29 september 2013

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×