KCA-bestuurslid Reinoud Staps in “Door de Mangel”

Maandag 21 oktober jl. was oud-politicus en voormalig televisiemaker Pierre Tuning te gast in “Door de Mangel”. In deze ‘jazzy’ editie van het radioprogramma heeft de columnist, cultuurkenner en schrijver een kijkje in zijn dagelijkse leven gegeven. Hij vertelde uitgebreid over zijn jeugd, Bacchus, KCA en zijn grote passie: jazzmuziek. Ook kwamen o.a. zijn politieke activiteiten bij PACT aan de orde. “Ik heb in mijn jeugd veel gespijbeld en daar heb ik ontzettend veel aan gehad. Ik heb toen drie boeken in de week gelezen en daar heb ik meer aangehad dan aan het examen op de HBS”, aldus Tuning over zijn middelbare schooltijd. En over de hedendaagse muziek zei hij: “Er is veel shit; muziek die alleen maar wordt gemaakt om snel geld mee te verdienen”.

In het programma maakte het oud-raadslid tevens bekend wie hij in de volgende uitzending van “Door de Mangel” als gast wil horen. In de aflevering van maandag 28 oktober a.s. is Reinoud Staps de gast. Deze mister-Bacchus, zoals Tuning hem noemt,  organiseert samen met Pierre de jazzconcerten voor Bacchus. Sinds kort is hij lid van het KCA- bestuur en Tuning is benieuwd naar zijn ervaringen als bestuurslid.
Staps zal maandag 28 oktober zelf de muziek samenstellen en neemt een voorwerp mee naar de studio welke een belangrijke rol speelt/heeft gespeeld in zijn leven.
Ook een vraag aan Reinoud Staps? Geef uw vraag door via Twitter: #DoordeMangel of tijdens de uitzending via 0297-325858.

“Door de Mangel” wordt iedere maandag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 21 oktober 2013

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×