René Mikkers en Radio Tulipa in "Halte Zwarteweg"

Halte Zwarteweg is een programma bij Radio Aalsmeer verzorgd door mensen met een lichamelijke beperking. Zij kunnen als beste vertellen waar hun knelpunten zitten. Halte Zwarteweg is gestart op 17 juni 2010 en is sindsdien een programma voor eenieder in Kudelstaart en Aalsmeer maar speciaal voor gehandicapten en minder validen. In dit programma worden luisteraars geïnformeerd over het wel en wee van hun medemens in de ruimste zin van het woord.

In de uitzending van donderdag 24 oktober 2013 wordt aandacht besteed aan de navolgende onderwerpen: René Mikkers uit Mijdrecht vestigt de aandacht op de spierziekte Duchene. Ook is er aandacht voor Radio Tulipa, de ziekenomroep in Amstelveen en de Boodschappen Plus Bus, eveneens in Amstelveen. Gera Hoogendoorn komt aan het woord over de zorgboerderij Inner Art aan de Vuurlijn in De Kwakel en ook Hans levert dit keer een korte bijdrage. Verder ontbreken ook de gebruikelijke columns van Rinus niet en dit keer is er ook aandacht voor Simon Carmiggelt en het geheel wordt afgewisseld met muziek.

Het programma Halte Zwarteweg wordt donderdag 24 oktober uitgezonden tussen 14.00 en 16.00 uur bij Radio Aalsmeer en wordt donderdag 31 oktober 2013 nog een keer herhaald, ook weer tussen 14.00 en 16.00 uur.  Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 22 oktober 2013

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×